O NAS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

SPONTANZO EKIPA

Matej Avanzo

DIREKTOR, USTANOVITELJ, VODJA NEŠPORTNIH PROJEKTOV

Matej Avanzo je nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EuroBasketa 2013 ter bivši direktor Rokometnega kluba Gorenje Velenje in Košarkarskega kluba Sixt Primorska. Je tudi mednarodni košarkarski delegat. Športni ter še posebej košarkarski fanatik se kljub temu, da jih še ni dopolnil 40, ponaša z bogatimi izkušnjami na področju organizacije, marketinga in komunikacije ter veliko kreativnostjo. Ustanovitelj Spontanza (prej Sportanza) je mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev. V zadnjih letih se vse več ukvarja tudi s projekti izven sveta športa, predvsem v svetu gledališča, komedije in izobraževanja.

TJAŠA PAVLIČ BUCIK

VODJA PROJEKTOV, FINANC IN PISARNE, SOCIALNI MEDIJI

Tjaša Pavlič je v šport vpeta že celotno življenje. Košarka in smučanje sta vedno bili njeni prvi ljubezni. V obeh je aktivna še danes, v smučanju kot učiteljica, v košarki pa kot pomožna sodnica. Na Fakulteti za družbene vede je diplomirala na smeri novinarstva. Njena poslovna žilica je bila premočna, zato se je odločila, da študij nadaljuje na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer je zaključila magisterij. Ob koncu srednje šole je začela aktivno sodelovati pri tekmah slovenske košarkarske reprezentance in drugih košarkarskih projektih, med drugim tudi na EuroBasketu 2013. V času študija se je preizkusila tudi v pisanju različnih vrst vsebin za različne medije, vendar pa je ugotovila, da sta strast do organizacije dogodkov s pridihom urejanja različne papirologije njena prva strast.

Nik Jerovšek

Vodja projektov, specialist za organizacijo dogodkov in teambuildingov

Nik in šport že od malih nog korakata z roko v roki. Že kot majhen deček je začel z igranjem košarke, a je svojo strast kmalu našel odbojki, ki jo danes še vedno aktivno igra. Diplomiral je na Turistici v Portorožu in se kasneje odločil za magistrski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, ki ga je uspešno zaključil leta 2021. Izkušnje na področju marketinga in event managementa je že od študentskih let naprej nabiral v različnih marketinških agencijah. Sodeloval je pri organizaciji tako športnih, kot tudi korporativnih dogodkov za številne slovenske in tuje naročnike. V letu 2022 je bil med drugim vodja projekta - turnirja svetovne serije v odbojki na mivki Futures Ljubljana. Drugače pa vedno nasmejan visokorasel mladenič in velik avanturist, ki vsak prost trenutek izkoristi za potovanja na eksotične destinacije.

WALTER JEKLIN

Direktor športa, Partner

Walter Jeklin je nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, ki je bil po igralski karieri športni direktor slovenske in poljske članske reprezentance, predsednik košarkarskega kluba Polona 2011, direktor BC Zielona Gora, ki je v času njegovega delovanja igral tudi v elitni Evroligi, in direktor Košarkarskega kluba Sixt Primorska. S preudarnostjo in premišljenostjo Walter prinaša stabilnost ter odgovornost, z izjemnimi izkušnjami, ki si jih je pridobil v košarki kot igralec in funkcionar, pa vselej pravilno odločitev. Organizacijo športnih priprav ima v malem prstu, za njegovo odlično poznavanje športa pa še vedno išče primerno besedo v slovarju. Slovenskem in poljskem.

ANDREJA POTOČNIK KRAJNIK

NAMESTNICA DIREKTORJA, VODJA ŠPORTNIH PROJEKTOV, OBLIKOVANJE

Andreja Potočnik Krajnik je svojo športno pot začela pod košarkarskimi koši in jo ob selitvi v Ljubljano nadaljevala kot novinarka in urednica športnih spletnih strani. Sooblikovala je dopoldanski program na radiu, nogometno oddajo Naš nogomet in studijski program pred evroligaškimi tekmami. Z ekipo Spontanza se je prvič srečala v času EuroBasketa 2013. Izkušnje je nabirala v večletnem delu za Nogometno zvezo Slovenije, se izurila v grafičnem oblikovanju in vodila evropski projekt o ločevanju odpadkov. Ima celosten pogled na podane izzive, kar skupaj s komunikativnostjo in organiziranostjo ter hkrati prilagodljivostjo doprinese k izvirnim rešitvam za vsakega naročnika. Kot se za žensko spodobi, predstavlja enega od stebrov ekipe, ki ji je vselej zvesta.

Florijan Ropert

VODJA PROJEKTOV, SPECIALIST ZA SOCIALNE MEDIJE

Florijan Ropert je ekonomist po izobrazbi, košarkar po duši in kreativec po naravi. Pred prihodom v Spontanzo je izkušnje nabiral s prostovoljstvom pri Nogometni zvezi Slovenije, pisanjem besedil za športni portal in digitalno trženjsko agencijo ter pripravništvom v KK Cedevita Olimpija. Z akademskim svetom ostaja v stiku preko magistrskega študija marketinga in vodenja vaj za dodiplomske študente na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Predstavnik Spontanzovega podmladka pozorno sledi poslovnim in trženjskim trendom v športu, navdušujejo pa ga inovativni pristopi k digitalni komunikaciji in izvirne športne vsebine na družbenih omrežjih. Čeprav deluje po načelu »tiha voda bregove dere«, se je v svoji mladostni zagnanosti pripravljen spoprijeti z vsakim izzivom.

Miha brajnik

ZUNANJI SODELAVEC ZA KREATIVNE REŠITVE IN PROJEKTE

Prepeoznavni obraz TV-ekranov, stand-up komik, voditelj, gledališki igralec in vsestranski mojster humorja se ukvarja še z marsičem, kar je kameram prikrito. Odličen je namreč tudi v vlogah scenarista, pisca besedil in režiserja. Prav pri naštetih veščinah kot zunanji sodelavec že nekaj let pomaga ekipi podjetja Spontanzo ter na ta način krepi našo prepoznavnost, drugačnost, butičnost in nenavadne, včasih samosvoje rešitve.

Anže Blažič

Partner

Anže Blažič je nekdanji športni novinar, predstavnik za odnose z javnostmi na Košarkarski zvezi Slovenije, vodja komunikacij moškega košarkarskega evropskega prvenstva do 20 let 2012 ter EuroBasketa 2013. Kot človeku akcije mu za naročnike nikdar ne bo težko delati celo noč, jih prepričati z idejami ter argumentirati sleherni korak pri snovanju kakovostne komunikacije. V svojem dozdajšnjem delu je pustil velik pečat na področju poznavanja in vodenja komunikacij v športu ter razvoju družbenih omrežij, odlikuje pa ga tudi smisel za organizacijo vrhunskih dogodkov. Obožuje organizacijo akcij »ad hoc« ter iskanje kreativnih rešitev za komuniciranje »out of the box«.

Aljaž Močnik

VODJA PROJEKTOV IN PR-JA, VIDEO, OBLIKOVANJE, SOCIALNI MEDIJI

Aljaž Močnik je v zadnjem letniku srednje šole odkril novinarsko žilico. Kot novinar je začel delovati na portalu kosarka.si. Obenem je začel sodelovati s Košarkarsko zvezo Slovenije in bil v njeno delo na različnih področjih vpet osem let. Bil je vodja komunikacij košarkarskega EP za dekleta do 18 let in deloval tako v ženski kot tudi moški članski reprezentanci. Pot ga je nato vodila v klubska okolja. Kot predstavnik za odnose z javnostmi je deloval pri Rokometnem klubu Gorenje Velenje in Košarkarskem klubu Koper Primorska. Konec leta 2019 se je po slabih dveh letih vnovič pridružil ekipi Spontanza. Je multimedijski »multipraktik«, ki se poleg pisane besede znajde tudi med fotografijami, video zapisi in pri grafičnem oblikovanju. Njegovo vodilo pri delu za naročnike ni »čim več« temveč »kako dobro«.

Lara Torkar

MLAJŠA VODJA PROJEKTOV, PRIPRAVNICA, SPECIALISTKA ZA SOCIALNE MEDIJE

Lara Torkar je nekdanja plesalka, ki je prav preko nastopov na različnih športnih in drugih prireditvah razvila svojo ljubezen do športa. Je velika športna navdušenka, zato si v prihodnosti želi delati na tem področju. Po izobrazbi je novinarka. V času študija je obvezno študijsko prakso opravljala na televiziji Šport TV, dodatno pa je znanje nadgrajevala z delom v športni redakciji Televizije Slovenija ter pri projektu 60. Pokala Vitranc na Agenciji GIG. Po zaključku študija izkušnje nabira še s pripravništvom v KK Cedevita Olimpija. Čeprav mirna in tiha bo v želji po novih informacijah znanje vedno zajemala z veliko žlico.

SPONTANZO NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

SPONTANZO, spontana kreativnost in šport, d.o.o.

Kleče 8a
SI-1000 Ljubljana

Tel: +386 (0) 41 207 384
E-mail: info@spontanzo.com

Matična št.: 6916198000
ID za DDV: SI 16529766
IBAN: SI56 0201 1026 1672 840

Potrebujete pomoč?

Iščete nasvet ali ideje?

Tu smo,

da vam pomagamo!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.