KOŠARKARSKI KAMP GORAN DRAGIĆ 2021

V sodelovanju z Fundacijo Gorana Dragića smo v Laškem organizirali 7. košarkarski kamp Goran Dragić. Nadobudni košarkarji in ostali športa željni otroci, stari med 9 in 15 let, so v družbi svojega vzornika preživeli teden dni. Ob košarkarskih treningih in tekmah so bili deležni obiskov znanih slovenskih športnikov, paraolimpijcev, stand-up komikov ter glasbenikov. Zabavali so se ob druženju na bazenih, izobraževali o varnosti na spletu, obiskali lokalno gasilsko postajo in si celo ogledali film pod zvezdami. Košarkarski teden z Gogijem se je zaključil z velikim piknikom za udeležence kampa in njihove starše, ki smo ga organizirali ob pomoči partnerjev Fudacije Gorana Dragića, blagovne znamke Sola in zavarovalnice Generali.

Za Evropsko rokometno zvezo smo izvedli celostno video kampanjo popularizacije ženskega rokometa ter sodelovali pri izdelavi strategije le-te. Ob tem smo za istega naročnika pripravili tudi video kampanjo, imenovano “Respect your talent”, katere glavni namen je prek najboljših rokometašic in rokometašev pokazati, da športni talent ni vse (izpostaviti pomen šolanja, zdravega načina življenja, “fair playa”).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Ob tem smo za istega naročnika pripravili tudi video kampanjo, imenovano “Respect your talent”, katere glavni namen je prek najboljših rokometašic in rokometašev pokazati, da športni talent ni vse (izpostaviti pomen šolanja, zdravega načina življenja, “fair playa”).

V celjski Areni Zlatorog sta se v naši organizaciji ob neposrednem prenosu SportKluba od aktivne kariere poslovila legendarna slovenska rokometaša Uroš Zorman in Luka Žvižej, ki so ju na zadnji tekmi spremljali mnogi velezvzedniki rokometne igre.

Potrebujete pomoč?

Iščete nasvet ali ideje?

Tu smo,

da vam pomagamo!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.