TEAMBUILDINGI

SVETOVNA NOVOST: STAND-UP TEAMBUILDING

V podjetju Spontanzo smo v letu 2021, v katerem je bilo zaradi nove realnosti potrebno biti še posebej domiseln in iznajdljiv, razvili svetovno novost: stand-up teambuilding. Namesto, da bi kopirali številne že obstoječe modele druženja zaposlenih, smo raje izumili nekaj povsem svežega, drugačnega.

Le kdo si ne bi želel preskusiti na odru? Osvojiti osnov nastopanja? Se družiti in pošaliti skupaj z najboljšimi slovenskimi komiki? Osmisliti lasten nastop ter se nasmejati na račun sodelavcev in, jasno, tudi samega sebe?

Preizkusite tudi pri vas spontano “zvarjeno” teambuilding druženje, v katerem smo združili prijetno s koristnim ter dodali še polno “malho” humorja.

ZA KAJ PRAVZAPRAV GRE?

Spontanzo za vaše sodelavce ali naročnike – po izkušnjah je produkt najbolj učinkovit za skupine od 15 do 45 ljudi – organizira druženje s tremi odličnimi slovenskimi stand-up komiki (izbirate lahko najmanj med Perico Jerkovićem, Miho Brajnikom, Alešem Novakom, dr. Urošem Kuzmanom in Admirjem Baltićem).

Mojstri humorja in improvizacije vas bodo v uvodnem delu popeljali skozi osnove javnega nastopanja, predstavili stand-up kot način podajanja komičnih vsebin prek vseh njegovih zvrsti, se posvetili praktičnemu preizkusu izpostavitve pred publiko in nato prešli na osrednji del druženja – soustvarjanje stand-up nastopa z vašimi zaposlenimi. Te bomo z žrebom (ali drugače, v kolikor bodo takšne vaše želje) razdelili v tri skupine. Vsaka bo ob mentorstvu enega od mojstrov stand-upa pripravila zabavno točko, v kateri se bo pošalila iz sebe in sodelavcev.

Smeh je zagotovoljen, povezovanje se zgodi samo od sebe, humor vas bo dodatno povezal in o finalnem nastopu se boste – preverjeno – z lepimi spomini in nasmehom na ustnicah znotraj vašega kolektiva še dolgo pogovarjali.

ČASOVNICA

Stand-up teambuilding lahko traja od dve do štiri ure, odvisno od spremljevalnega programa oziroma dodatnih vsebin, ki si jih boste zaželili. Vsekakor je priporočljivo, da se druženje razdeli v tri segmente, med katerimi se vmesni čas zapolni z odmori za prigrizek, kavo, čaj, pijačo. Možno je druženje nadgraditi tudi s preizkušanjem hrane in/ali degustacijo pijače, sila učinkovito pa se je doslej izkazala organizacija konkretnega obeda za vse udeležence.

Za uvodni del osnov javnega nastopanja, zvrsti stand-upa in predstavitve vseh udeležencev si je vredno vzeti najmanj 45 minut.

Drugi del – priprave vsebin za nastop skupin na internem stand-up dogodku – bi moral trajati vsaj pol ure, še raje tričetrt.

Zadnji del, torej skupni nastop udeležencev druženja in komikov s komentarji, pa naj bo odmerjen na nekje 15 do 20 minut.

Prilagoditve so seveda ne le možne, ampak nujne, saj je najbolje z vsakim naročnikom glede na njegove želje, razpoložljivost in posebnosti stand-up teambuilding “ukrojiti” personalizirano.

MOŽNE LOKACIJE

Idealno okolje za stand-up teambuilding je ljubljanski SiTi Teater BTC, v katerem vam lahko pričaramo pristno gledališko vzdušje, ozaljšano z vso tam zagotovoljeno tehniko (oder, luči, ozvočenje, mikrofoni, osvetlitev itd.). Hkrati predverje spremenimo tudi v vašo ekskluzivno restavracijo oziroma prostor za druženje.

A naš teambuilding je pravzaprav mogoče organizirati kjerkoli, ob čemer moramo prostor, ki ga izberemo (pa najsi bo to v podjetju, hotelu, sejni sobi, koči ali dvorana), prilagoditi na način, da bo izvedba uspešna, ne glede na to, da ne bo šlo za pravo gledališče. Teater in stand-up kjerkoli lahko pričaramo z dobrim ozvočenjem, mikrofoni s stojali, osvetlitvijo in predvsem s prav(iln)o postavitvijo prizorišča, vse v želji “uloviti” kanček čarobnosti javnega nastopanja.

SPORT FUN

Za vse, ki iščete nove ideje za druženje s sodelavci, prijatelji in družinskimi člani – Team building s športnimi XXL rekviziti SportFun ponuja zagotovljeno zabavo na katerikoli lokaciji. Posebno izkušnjo omogočijo naši energični animatorji, po izbiri pa tudi DJ z obilico skrbno izbrane dobre glasbe ter slasten barbecue izpod rok velikega kuharskega mojstra.

Več v videu spodaj. 

CENIK

OSNOVNI PAKET

 • Trije rekviziti iz nabora.
 • Trije animatorji.
 • Organizacija.
 • Koordinacija z naročnikom.
 • Prevoz, montaža, demontaža rekvizitov.

CENA: 2490,00 € + DDV

AKCIJSKA CENA:
1690,00 € + DDV

VELIKI PAKET

 • Štirje rekviziti iz nabora.
 • Štirje animatorji.
 • Organizacija.
 • Koordinacija z naročnikom.
 • Prevoz, montaža, demontaža rekvizitov.

CENA: 2890,00 € + DDV

AKCIJSKA CENA:
2090,00 € + DDV

MEGA PAKET

 • Pet rekvizitov iz nabora.
 • Pet animatorjev.
 • Organizacija.
 • Koordinacija z naročnikom.
 • Prevoz, montaža, demontaža rekvizitov.

CENA: 3390,00 € + DDV

AKCIJSKA CENA:
2490,00 € + DDV

NADGRADNJA PAKETOV

DJ (do 4 ure)
CENA: 200 € + DDV

Moderator (do 4 ure)
CENA: 180 € + DDV

Ozvočenje (zvočnik)
CENA: 70 € + DDV

BBQ-Catering
(minimum 30 oseb)

CENA: 19 € + DDV/oseba

FOTOUTRINKI NAŠEGA TEAMBUILDINGA

NABOR UNIKATNIH REKVIZITOV ZA VAŠ TEAMBUILDING

NAPIHLJIVA ARENA

12×7 m; košarka, odbojka, nogomet, rokomet, badminton

TROJNI KOŠ

tekmovanje treh v številu
zadetih košev

KATAPULT

kot v srednjem veku,
a z žogami

GIGA KOŠARKA

velikanske žoge in košarkarska
konstrukcija

GIGA NAPIHLJIV
PIKADO

premer 4,5 m

KOŠARKARSKI ŠTIRI
V VRSTO

zabava zagotovljena

NOGOMETNI GOL
IN RADAR

natančnost je nagrajena

KOŠARKARSKI KRIŽCI IN KROŽCI

»tic-tac-toe«, kot
ga še niste videli

BODY ZORBING

izziv za vsa čutila

TARGET SPORT ARENA

interaktivno in zabavno

TEAMBUILDING NA ZBILJSKEM JEZERU

Potrebujete pomoč?

Iščete nasvet ali ideje?

Tu smo,

da vam pomagamo!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.